Premium

Premium is de meest natuurlijke kunstkerstboom.

De Premium kunstkerstboom met een combinatie van PE en PVC takken, uitgevoerd als een paraplumodel, is een populaire keuze voor mensen die de voorkeur geven aan een kunstboom boven een natuurlijke kerstboom.

PE (polyethyleen) en PVC (polyvinylchloride) zijn beide materialen die veel worden gebruikt bij de productie van kunstkerstbomen. Ze hebben elk hun eigen voordelen en eigenschappen.

PE-takken zijn gemaakt van een soort kunststof die lijkt op echte dennennaalden. Ze zijn meestal flexibel, veerkrachtig en hebben een realistische uitstraling. Deze takken worden vaak gebruikt voor de buitenste laag van de kerstboom, omdat ze er het meest natuurlijk uitzien.

PVC-takken zijn gemaakt van een ander type kunststof dat steviger en stijver is dan PE. Ze behouden hun vorm goed en zijn meestal goedkoper dan PE-takken. PVC-takken worden vaak gebruikt voor de binnenste lagen van de boom, omdat ze helpen de vorm en volheid te behouden.

Het paraplumodel verwijst naar de manier waarop de takken aan de stam van de boom zijn bevestigd. Bij een paraplumodel is de stam uitgevoerd als een uitschuifbare paraplu, waarbij de takken automatisch uitvouwen en op hun plaats vergrendelen wanneer de boom wordt opgezet. Dit maakt het opzetten van de boom snel en gemakkelijk, omdat je de takken niet één voor één hoeft te bevestigen.

Een premium kunstkerstboom met een combinatie van PE en PVC takken in een paraplumodel biedt dus een realistische uitstraling dankzij de PE-takken, terwijl de PVC-takken helpen om de vorm en volheid van de boom te behouden. Het paraplumodel zorgt voor een eenvoudige installatie en maakt het gemakkelijk om de boom op te zetten en af te breken.