PE kunstkerstbomen

Kunstkerstboom met PE-takken zeer natuurlijk

Wilt u zich het liefst de hele kerstperiode het gevoel hebben dat u in een bosrijke omgeving begeeft? Kies dan voor een kunstkerstboom met PE takken uit het ruime assortiment PE kerstbomen. Dit type Kerstbomen zijn niet van echt te onderscheiden, Door de combiantie van PE-takken met pvc takken ter opvulling, krijgen deze kerstbomen een zeer natuurlijke uitstraling. Door het toepaseen van verschillende soorten pe takken heeft elke boom zijn eigen uitstraling.


Kerstboom naar wens

PE kerstbomen worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen. Kerstboom Premium is een volle kunstkerstboom met PE-takken aan de uiteinden van de boom en pvc takken aan de binnenzijde, zodat de boom een zeer mooi uitstraling krijgt,  De takken van PE kunstkerstbomen zitten scharnierend vast aan de boom. Daarbij komt de de Premium de meest natuurlijke kunstkerstboom is in ons programma en de Silhouette de meest smalle en hierdoor zo min mogelijk ruimte in beslag neemt.


Kunstkerstboom met PE takken, verlichting en ballen

Wanneer u bij Kunstkerstboom Outlet een kunstkerstboom met PE takken bestelt, bent u verzekerd van een kwaliteitsboom met brandvertragende werking. Veilig bestellen, veilig in gebruik. Wenst u er ook verlichting, kerstballen of andere kerstdecoratie bij? Bestel deze dan direct mee.