Everyday kerstkrans rond 61cm met 50 led en decoratie

Kerstkrans rond 61 cm rond, voorzien van decoratie en 50 LED verlichting

Everyday kerstkrans rond 61cm met 50 led en decoratie
Everyday kerstkrans rond 61cm met 50 led en decoratie
46.95 *Prijzen zijn inclusief btw
Artikelcode31TPCW24B
0 ster(ren) met 0 review(s) Schrijf een review
Everyday kerstkrans rond  61 cm voorzien van 50 leds

De "Everyday" kerstkrans is een schitterende decoratieve krans die de warmte en gezelligheid van de feestdagen in je huis brengt. Deze kerstkrans heeft een diameter van 61 centimeter, wat hem een opvallende en indrukwekkende aanvulling maakt voor je kerstdecoratie.

De krans is rijkelijk versierd met prachtige natuurlijke elementen, waaronder dennenappels en bessen. Deze decoratieve details geven de krans een rustieke en natuurlijke uitstraling, waardoor je meteen het gevoel van een winterbos ervaart. De combinatie van de groene takken, dennenappels en bessen zorgt voor een harmonieus en feestelijk geheel.

Wat deze kerstkrans extra speciaal maakt, is de verlichting. Er zijn maar liefst 50 warm witte ledlampjes in de krans verwerkt. Deze verlichting voegt een magische gloed toe aan de krans en zorgt voor een sfeervolle ambiance in je huis. De warme witte lichten geven een gezellige en gastvrije uitstraling die perfect past bij de kersttijd.

De "Everyday" kerstkrans is een veelzijdige decoratie die je op verschillende manieren kunt gebruiken. Je kunt hem aan je voordeur hangen om gasten te verwelkomen, hem boven de openhaard plaatsen voor een extra vleugje kerstsfeer, of hem als tafeldecoratie gebruiken voor een feestelijk accent tijdens kerstdiners.

Kortom, deze kerstkrans is niet alleen een prachtige blikvanger door zijn royale afmetingen en natuurlijke decoratie, maar ook dankzij de warm witte ledverlichting die de feestelijke sfeer naar een hoger niveau tilt. De "Everyday" kerstkrans is een must-have voor iedereen die de magie van de feestdagen in huis wil halen.

Reviews

Er zijn geen reviews beschikbaar in de huidige taal
Schrijf een review