Guirlandes

Guirlandes

Wilt u zich het liefst de hele kerstperiode in kerstsfeer wanen? Kies dan voor een kerstslinger voor het geheel versieren van de omgeving. De guirlandes worden in verschillende uitvoeringen geleverd. De Kerstslingers worden geleverd met of zonder led verlichting. Ook zijn er koppelbare kerstslingers te leveren, zodat er een lange verlichte guirlande ontstaat, met slechts een aansluitpunt.


Guirlande naar wens

Guirlandes worden geleverd in verschillende maten en uitvoeringen. Wij beschikken standaard over een zeer groot assortiment kerstslingers. Zelfs besneeuwde guirlandes behoren hier toe. Zodat u het geheel een winters karakter geeft. Bent u op zoek naar een bepaalde guirlande of staat er niet tussen wat u zoekt, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden van de guirlandes te bespreken.


Kerstslinger met sneeuw, verlichting en ballen

Wanneer u bij Kunstkerstboom Outlet een guirlande bestelt, bent u verzekerd van een kwaliteits guirlande, zeker geschikt voor professioneel gebruil met brandvertragende werking. Veilig bestellen, veilig in gebruik. Wenst u er ook verlichting, kerstballen of andere kerstdecoratie bij? Bestel deze dan direct mee, Of neem geheel vrijblivend contact met ons op over de mogelijkheden