Retour informatie

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.
U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.
Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket (per land en pakketafmeting verschillend), raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstkerstboomoutlet.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Indien u iets retour stuurt dan moet het pakket voorzien te zijn van een herroepingsformulier. deze kunt u downloaden op de site, invullen, afdrukken en aan het pakket toevoegen.

LET OP!!!
Bestellingen van voor de kerstdagen kunnen niet tijdens de kerstagen of na de kerstdagen worden aangemeld voor het herroepingsrecht.
Retouren worden na de kerstdagen niet geaccepteerd.